Традицiї смакiв
ТАЛАНТИ ТЕХНОЛОГIВ СТВОРЮЮТ ТРАДИЦIЇ СМАКIВ
Mайонез 67% (г/мл)
67 - олiя рослинна25 - вода
1,4 - жовток ММ399 Kallbergs Industri AB
1,3 - сiль
3 - цукор
1,3 - оцет
1 - ароматiзатори, барвники, консерванти
Зефiр на агаре (г/мл)
13 - альбумiн 119 Kallbergs Industri AB90 - вода
250 - цукор
12 – агар-агар
150 - вода
200 - цукор
180 - яблучне пюре
Еклер (г)
300 - еклерова сумiш Kallbergs Industri AB300 - вода
400 - цiльне яйце
30 - масло
Меренга (г):
100 - альбумiн 119 Kallbergs Industri AB900 - вода
5 - лимонна кислота
2000 - цукор
Мармелад на пектинi (г):
700 - фруктовый сiк200 - цукор
50 - пектин
20 - цукрова пудра
Желе на агарi (г/мл):
6 - агар-агар70 - цукор
500 - полуниця
500 - вода
100 - лимний сiк
Глазурь (г/мл):
100 - цукор20 – какао порошок
50 - вершкове масло
50 - молоко
Напiй какао (мл/г):
400 - молоко20 - какао порошок
20 - цукор
на смак: кориця, мускатний горiх, ванiлiн
Салат з оливками (г):
200 - листя салату150 - оливки
200 - сир фета
200 - томати черрi
20 - оливкова олiя Extra Virgin
на смак - сiль, перець, спецiї